Lhasa Apso Puppy

lhasa Apso Puppy's met stamboom

Met een Lhasa Apso Puppy van de Weide staat u nooit alleen.

Een vrolijke en gezonde Lhasa Apso puppy staat voor mij op de eerste plaats.

 

Zoekt u een Lhasa Apso kennel waar een lhasa apso Puppy gewoon zichzelf mag zijn, dan bent u bij Lhasa Apso kennel Twentsche Weide aan het juiste adres. Onze lhasa Puppy's en hun ouders wonen samen met ons binnen het gezin.De lhasa apso puppy krijgt de juiste opvoeding, is heerlijk vrij en wordt goed gesocialiseerd.De puppy's worden gefokt volgens de regels van raad van beheer op kynologisch gebied Nederland.

 

Het opvoeden van een Lhasa Apso puppy begint al vroeg, wij beginnen direct met het socialisatie proces van het jonge hondje door hem te laten wennen aan vreemde mensen en andere dieren. Ook laten we de Lhasa Apso puppy kennis maken met een borstel en kam, we beginnen in een vroeg stadium met de verzorging van het jonge hondje zodat de pup reeds gewend is aan wassen, baden, douchen, borstelen en drogen als hij naar een nieuwe eigenaar gaat.Wij lopen geen show met onze lhasa honden omdat wij van mening zijn dat het dier gewoon zichzelf mag zijn.

 

Bent u geïnteresseerd in een lhasa apso puppy van lhasa Apso Kennel twentsche Weide, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

 

U zoekt Lhasa Apso Puppy van erkend fokker wij geven advies

lhasa Apso          lhasa apso verzorging                    lhasa apso vacht          lhasa apso puppies

lhasa apso kennel          lhasa apso fokker

puppy's beschikbaar bij Lhasa Apso Puppy kennel in Twente


lhasa apso puppy's
lhasa apso puppy

                                                                          lhasa apso trimmen