Lhasa Apso vacht en voeding

lhasa apso relatie tussen vacht en voeding

voeding staat in samenhang met de vacht van uw lhasa apso

lhasa apso vacht en voeding zijn één geheel

lhasa apso pups, lhasa apso karakter, lhasa apso puppies

Vacht en voeding staan bij de lhasa apso voor een heel groot deel in verband met elkaar. Wanneer uw lhasa apso overgevoelig is voor bepaalde bestandsdelen in de voeding, is het raadzaam om andere voeding aan te schaffen.

De meeste hondenbezitters komen in de dierenspeciaalzaak waar de rekken vol staan met diverse voedingen, echter welke is geschikt voor uw hond?

Twentsche Weide adviseert hondenbezitters om zoveel mogelijk met rasgebonden voer te werken, dus geen alternatief maar op het ras afgestemd. In de natuur eet de hond geen 'uitgebalanceerde' brokken. Om de tanden van uw hond schoon te houden heeft u geen brokken nodig. Dit is goed op te lossen met verantwoorde kauwbotten.

 

Een hondenmaag  van de lhasa apso is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. De wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waarvan nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn.

 

Er zijn diverse soorten voeding voor uw lhasa apso die wij u kunnen adviseren om huid en vacht problemen te voorkomen.Een goede voeding draagt bij een een vitale hond!

                                                                                lhasa apso karakter