lhasa apso puppies te koop

Lhasa Apso Puppies te koop, lhasa apso kennel

Heel soms zijn bij Twentsche Weide te Hengelo prachtige lhasa apso puppies te koop,lhasa apso pups met stamboom uit verantwoorde combinatie gefokt.

Deze Tibetaanse hondjes zoeken serieuze liefhebbers,die maar al te graag een kerngezonde vriendelijke,vrolijke huisgenoot willen.

 

Twentscheweide kennel biedt incidenteel lhasa apso puppies te koop aan waarbij reserveren wenselijk is.

Als lhasa apso puppies te koop worden aangeboden,zijn ze gefokt volgens voorwaarden van raad van beheer op kynologisch gebied te Nederland.

 

Beide ouders van de hondjes hebben een onderzoek gehad op oogafwijkingen, knieën, heupen, ze werden tijdens onderzoek allen Gezond verklaard.

Hier kunt u lhasa apso puppies te koop vinden die nooit te vroeg gesocialiseerd bekomen,zodat u als pup eigenaar veel plezier zult hebben met uw jonge hond.

 

Op moment dat dit kleine huisgenootje de leeftijd van acht weken heeft bereikt en te water gaat de weide wereld in dan heeft hij bij ons al een zindelijkheidstraining gehad.Vanaf de vierde week begint namelijk het huis zindelijk maken van de nu nog te kleine rakkers.

Ook gewennen de jonge hondjes aan voor hen te vreemde geluiden van buitenaf dus staat er bij ons altijd een radio of televisie aan,zodat als de lhasa apso puppies te koop gaan later niet snel schrikken in hun nieuwe veranderde omgeving. 

 

De pups zijn ook gewend aan verkeer geluiden,ze gaan elke dag even naar buiten om te spelen.

Onze kleine vriendjes worden hier in de woonkamer gesocialiseerd in een levendige omgeving tussen spelende kinderen,en soms maken ze kennis met het bezoek die wij binnen ontvangen.

Is uw interesse gewekt,wilt u meer informatie over beschikbare lhasa apso puppies te koop,kijk dan op onze puppy planning want daar vermelden wij alle nieuwtjes op het gebied van eventuele nakomelingen die beschikbaar staan.


heel af en toe lhasa apso pups te koop

                                                                gezelschapshonden uit Tibet