Lhasa Apso karakter

lhasa apso karakter temperament

typisch karakter van lhasa apso

lhasa apso onbevreesd karakter


Deze dappere kleine gezelschapshond uit Tibet heeft een mooi Lhasa Apso karakter en is ontzettend moedig en onbevreesd.Voor zijn eigenaar zal hij alles doen hij gaat hiervoor door het vuur.Doordat de lhasa apso stoutmoedig kan zijn, maakt het een ware vriend voor het leven, heb je eens een lhasa, dan wil je niets anders dan een lhasa apso.

vriendelijk karakter van lhasa apso


Het Lhasa Apso karakter bezit een hoge dosis vriendelijkheid, hij zal je altijd aangenaam verwelkomen, behulpzaam zijn als je even de deur uit bent geweest.Een lhasa apso is menslievend en bijzonder kindvriendelijk hij is hartelijk en lief voor kinderen. kortom een lhasa is een leuke eerlijke kleine gezelschapshond. 

lhasa apso karakter geweten vol


Net als de bevolking in Tibet heeft het lhasa apso karakter een bijzonder gewetensvolle toegewijde inhoud,met zijn trouwhartige voorkomen maakt de lhasa apso altijd de juiste indruk. Hij laat een trouwe gewetensvolle impressie zien, die je niet snel zult vergeten.


lhasa apso intelligent karakter

lhasa_apso_pups

Een van de bijzondere elementen van het Lhasa Apso karakter betreft intelligentie een van de op zich staande eigenschappen van de lhasa apso,hij is speels van karakter want spelen doet een lhasa apso heel graag, de lhasa laat zich echter niet bespelen en dat kun je merken als je met de hond een spelletje doet, als hij ergens klaar mee is dan zal hij dat ook laten merken door ongeïnteresseerd ergens te gaan zitten.  Door middel van herhalen, en de hond steeds weer opnieuw iets aanbieden bereik je vlug resultaat want een lhasa apso leert snel vanwege zijn hoge mate van intelligentie in zijn karakter waarover hij beschikt.Dit maakt het elke keer weer leuk om met hem te spelen,de Lhasa Apso karakter,de hond zal zich uiten door waardering te laten zien.

Lhasa Apso trouw karakter

                                                                                lhasa apso kopen