Lhasa Apso Kennel

lhasa apso kennel, lhasa apso pup, lhasa apso pups, lhasa apso fokker,lhasa apso kennels

Welkom bij Lhasa Apso Kennel de Twentsche Weide.

Ik ben geregistreerd bij de raad van beheer op kynologisch gebied Nederland.

U kunt mijn Lhasa Apso bezoeken in de Kennel,ik vertel u dan graag meer over onze geweldige honden.

 

De Huisdieren in mijn Lhasa Apso Kennel zijn échte kleine Tibetaanse gezelschapshondjes, deze werden vroeger gehouden als bewaker van kloosters.Door de boeddhisten werden deze hondjes beschouwd als ware geluksbrengers.

 

De honden in de Lhasa Apso Kennel zijn een deel van ons gezin, ze worden intern gehouden. Ik heb geen hokken of buitenverblijven,de lhasa apso is een echte huishond.En dat merken de dieren hier elke dag opnieuw,ze worden heerlijk geknuffeld en verwend ook gaan ze vier maal per dag heerlijk buiten wandelen,zodat ze voldoende lichaamsbeweging krijgen.

 

Van oorsprong uit lopen honden geen show, ik houd mij hier in de lhasa apso kennel dan ook niet mee bezig.Ik houd goed gesocialiseerde honden,ze lopen netjes aan de lijn als ze uitgelaten worden,zijn vriendelijk tegen mens en dier.Elke Lhasa Apso verdient een prijs op zich want het karakter van de hond is uitmuntend te noemen,ook zijn specifieke kenmerken spreken voor de Lhasa Apso op zich.Ik trim mijn honden zelf met de juiste verzorgingsproducten, elk hondje wordt optimaal verzorgd,heeft een goede vacht en draagt een mooi kapsel. 

 

Onze huisdieren in de kennel hebben een FCI stamboom, voldoen aan de lhasa apso rasstandaard volgens de regels van een strikt fokbeleid. Ze ondergaan regelmatig onderzoek door een gespecialiseerde dierenarts, ze zijn allen voldoende gesocialiseerd.Bent u op zoek naar een lhasa Apso kennel waar de hond gewoon zichzelf mag blijven, en de huisdieren écht bij het gezin horen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Lhasa Apso Kennel de twentsche weide

lhasa apso kennel

 

Ik ben Nati en samen met mijn man en drie kinderen bezitten wij een kleine selectieve lhasa apso kennel in het oosten van het land.

 

Wij houden de lhasa's in de kennel heerlijk binnen bij ons in de woonkamer,het is een échte huis lhasa apso kennel want alle dieren zijn gewend heerlijk op de bank te liggen en te genieten van ons samenzijn.

 

Onze dame heeft een nestje puppy's gekregen en van dit prachtige nest lhasa apso puppies blijven twee dames bij ons.De lhasa kennel die wij hebben is hobby matig en in het bijzonder op de lhasa apso gericht.Deze kleine gezelschapshondjes hebben een warm plekje in onze harten veroverd,niet voor niets zeggen we eens een Lhasa Apso altijd een Lhasa Apso.Af en toe fokken wij een nestje pups in onze kennel voor de liefhebber van ons ras.Dit doen wij volgens de regels van De raad van beheer op kynologisch gebied Nederland,hier zijn wij aangesloten we staan voor juist fokbeleid van de lhasa apso pups.

 

Twentsche Weide uw Kennel met passie voor huisdieren.

Lhasa Apso Kennel met passie

Lhasa Apso Kennel van Tibetaanse honden

            lhasa apso geschiedenis