incidenteel Lhasa Apso Puppies te koop

Lhasa Apso Pups te koop gefokt door erkende Fokker

Lhasa Apso Pups kennel twentsche weide

De lhasa apso puppies die te koop worden aangeboden zijn in de woonkamer opgegroeid, als ze het nest verlaten zijn ze goed gesocialiseerd.soms zijn er lhasa apso puppies te koop met stamboom, zodat u de herkomst van de puppies goed kunt herleiden.Het is belangrijk om een goede start te maken als u een lhasa Apso puppie heeft aangeschaft, immers het hondje zal nog een lange tijd bij u wonen. Vanaf de eerste dag kunt u beginnen met de verzorging , door de vacht elke keer zacht te kammen en te borstelen zal uw lhasa puppie snel gewend raken aan deze handeling. Natuurlijk hoort baden en douchen van het hondje ook tot de taken die met de verzorging te maken hebben. Zorg bij het wassen van lhasa apso pups dat u de juiste dieren verzorgingsproducten bij de hand heeft en dat het water niet te warm maar zeker ook niet te koud is, het risico is namelijk ruim aanwezig dat de tere huid van uw Lhasa Apso puppie beschadigd vanwege een te hoge temperatuur van het water, het gebruik van gewone shampoo en conditioner is af te raden, de vacht van een lhasa apso behoeft andere ingrediënten en toevoegingen. De benodigde supplementen voor de vacht van uw puppie zitten niet in reguliere artikelen verwerkt maar wel in dieren verzorgingsproducten. 

Tenslotte dient u de vacht van de Lhasa Apso te drogen met een waterblazer, dit apparaat zorgt dat de haren van uw puppie vlug en gemakkelijk drogen zonder dat er klitten zullen vormen.

 

Het opvoeden van een lhasa apso pup vergt tijd, aandacht en veel geduld, het kleine hondje is jong en speels er kunnen nogal eens ongelukjes gebeuren in huis, vooral na spelen en slapen. Als u merkt dat de lhasa apso puppy zijn behoefte binnen wil gaan doen, til hem dan voorzichtig op en zet hem buiten. Geef direct een beloning als hij zichzelf uitgelaten heeft, schreeuw nooit en wordt vooral niet boos op de pup want hij zal dit niet begrijpen. U zult merken dat de pup snel zindelijk wordt, als hij met regelmaat op vaste tijden uitgelaten wordt.

 

Heel af en toe heb ik hobbymatig  lhasa Apso puppies te koop voor de echte liefhebber. Mijn pups komen uit verantwoorde combinatie en krijgen goede verzorging, ze worden met liefde in de woonkamer grootgebracht.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Lhasa Apso puppie

Kennel Twentscheweide heeft af en toe lhasa apso puppies te koop uit gezonde combinatie

lhasa apso puppies komen van Erkende pup fokker voor veel puppy plezier