lhasa apso trimmen

lhasa apso trimmen met professionele benodigdheden

lhasa apso trimmen

Wilt u graag zelf uw lhasa apso trimmen, dan helpen wij u graag op weg bij het samenstellen van de juiste trimproducten voor het trimmen van uw hond. Twentsche Weide verzorgt graag alle benodigdheden op trimgebied. Het is belangrijk bij het lhasa apso trimmen, dat u verzorgingsproducten gebruikt bij het trimmen geschikt zijn voor uw dier. Gewone shampoo en crèmespoeling voor mensen kunnen het haar tot aan de wortel beschadigen. Om dat te voorkomen dient u dus enkel de producten te gebruiken die specifiek zijn ontwikkeld voor uw huisdier. Uw lhasa apso trimmen is eenvoudig zelf te doen, kijk maar eens in de webshop van Twentsche Weide,wij hebben een uitgebreid assortiment aan trim benodigdheden.Houd bij de trimbehandeling altijd de juiste trimartikelen voorhanden, dan komt u nooit voor verassingen te staan tijdens de lhasa apso verzorging.

Lhasa Apso Trimmen met professionele trimspullen in de Shop.

professionele Trimartikelen voor de Lhasa Apso

Gebruik altijd de juiste artikelen om uw hond te trimmen, onzorgvuldig gebruik kan de vacht en haren van uw dier beschadigen tot aan de wortel. Haren die uw lhasa apso verliest groeien heel langzaam weer terug. Twentsche Weide adviseert u graag bij het samenstellen van de juiste producten.

lhasa apso vacht bijknippen met goede schaar

Zoals elk langharige rashond kan ook de lhasa apso wel eens een goede trim of knipbeurt gebruiken, het is verstandig om de hond eerst goed door te borstelen en te kammen voor dat u het huisdier een bad geeft, en met het trimmen gaat beginnen. Eventueel losse haren en klitten kunt u eenvoudig verwijderen als de haren een voorbehandeling hebben gehad, dit werkt bevorderlijk voor een knipbeurt behandeling.

Trimproducten voor uw lhasa Apso hond in onze shop

Trimproducten voor uw lhasa apso kunt u vinden in onze dieren shop, zelfs voor de moeilijkste haren is er een professioneel artikel aanwezig, zorg dat u de benodigde trimproducten en artikelen altijd voorhanden heeft, alvorens u gaat beginnen met het trimmen van uw lhasa apso hond.


Lhasa Apso Trimmen met juiste artikelen wij geven advies.

zelf lhasa apso trimmen

                                                                    Tibetaanse gezelschapshonden