Gezelschapshonden pups Lhasa Apso bij twentsche weide


mag ik mij even voorstellen,ik ben Nati en woon met het gezin en mijn hondjes in Twente. Het is hier voor ons en mijn gezelschapshondjes heerlijk toeven, we hebben genoeg natuurgebied om een heerlijke wandeling te maken.Het tibetaanse honden ras heeft mijn hart gestolen, het zijn kleine hondjes met een groots karakter, de honden kunnen goed met kinderen en met onze andere huisdieren.Deze kleine ras hondjes zijn geweldig om te zien en hebben een rijke historie.Soms heb ik lhasa apso gezelschapshonden pups, deze puppies zijn beschikbaar voor de serieuze liefhebber van mijn ras. Wilt u graag meer informatie over mij en de kleine gezelschapshonden pups  die ik af en toe heb, neem dan gerust eens contact met mij op. Ik geef u graag informatie en advies, en vertel u graag meer over ons geweldige tibetaanse gezelschapshonden ras.

Gezelschapshonden pups bij boomer kennel in Twente


lhasa apso kennel de weide voor gezelschapshondjes puppies


kleine gezelschapshonden puppies

kleine Gezelschapshonden

U wilt graag een klein gezelschapshondje, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Kijk dan eens op de site van twentsche weide lhasa apso kennel, wij hebben soms tibetaanse lhasa apso gezelschapshonden pups voor de liefhebber beschikbaar. 

kleine gezelschapshonden puppies

gezelschapshonden pups uit tibet lhasa apso

Van oorsprong komt de lhasa apso gezelschapshond uit Tibet, hier is het ras ontstaan. De boeddhistische monniken hielden de kleine hondjes als waakhond en voor gezelschap, de honden werden ook als reïncarnatie van gestorven monniken beschouwd.

kleine gezelschapshonden puppies

Gezelschapshonden pups met rijke geschiedenis

Het lhasa apso ras wordt ook wel de hond met twee hoofden genoemd, vanwege zijn volle beharing over het hele lichaam.

Dit tibetaanse gezelschapshondje is ongeveer tweeduizend jaar oud, en werd voeger ook ingezet als politiehond in het land van herkomst.Zoekt u kleine gezelschapshonden puppies,de Weide adviseerd.


gezelschapshonden puppies

                                                                       lhasa apso puppies