lhasa apso pups met stamboom bij juiste lhasa apso kennel

Mijn Lhasa Apso pups met stamboom worden hier in mijn lhasa apso kennel gefokt volgens de regels van de raad van beheer op kynologisch gebied.Alle honden in de lhasa apso kennel zijn DNA getest. De lhasa apso pups die uit onze ouderdieren geboren worden hebben allen een fijn karakter,ze zullen allemaal een stamboom krijgen en worden net als de ouders geverifieerd.

 

De lhasa apso pups met de juiste originele lhasa kenmerken worden hier in de lhasa apso kennel kleinschalig gefokt, en zijn mede door weinig media aandacht niet zo bekend. Doordat het ras weinig bekendheid heeft gekregen in de afgelopen jaren zijn de lhasa apso pups niet door gefokt en kent dus weinig gezondheidsproblemen.ik ben vol overgave bezig met mijn lhasa apso kennel, de honden leven binnenshuis samen met andere huisdieren en zijn optimaal gesocialiseerd.

 

Onze lhasa Apso pups worden in de woonkamer te midden van ons gezin grootgebracht en opgevoed, de kleine hondjes met heerlijk spontaan karakter en specifieke lhasa apso kenmerken kunnen bij ons wennen aan vreemde geluiden zoals een radio, stofzuiger en televisie op deze manier werkt het socialisatie proces van de lhasa apso pups optimaal.Wilt u graag één van onze lhasa apso pups met stamboom kopen, dan bent u bij lhasa apso kennel twentsche weide aan het juiste adres.

 

 

Lhasa Apso Kennel Twentsche Weide heeft soms lhasa Apso pups met stamboom te koop , voor serieuze liefhebbers van ons ras.

lhasa apso kennel heeft lhasa apso pups met stamboom te koop

lhasa apso pups met stamboom kopen bij een juiste lhasa apso kennel

lhasa Apso Pups met stamboom beschikbaar

lhasa apso pups met stamboom
lhasa apso kopen

Lhasa Apso pups Kopen bij erkende fokker uit goede lhasa apso kennel

                                                                             lhasa apso kennel