Lhasa Apso Verzorging

kortgeknipte lhasa apo

Borstelen en kammen van een Lhasa Apso

lhasa Apso Puppies

De mogelijkheid om de lhasa apso kort te knippen is een optie, vooral als u niet iedere dag de tijd heeft om de vacht te kammen en te borstelen.De vacht van een Lhasa Apso verdiend aandacht, om vervilting en klitten te voorkomen dient de vacht van de hond wekelijks goed geborsteld te worden. Met een grove en fijne kam, kunnen eventuele klitten opgespoord en verwijderd worden.vaak zien we een kortgeknipte lhasa apso.Wel merken we hierbij aan dat de gewenste manier en model van kortknippen van uw lhasa apso een individuele keuze zal zijn die u maakt voor u zelf en uw hond. Indien u de vacht van uw lhasa met regelmaat en met de juiste trimartikelen een goede behandeld geeft, zult u eventuele problemen zoals klitten voorkomen. Gebruik voor de vacht een goede borstel en de juiste kam.

lhasa apso trimmen


lhasa apso zelf knippen

uw Lhasa Apso baden en douchen

De haren van een Lhasa Apso kunt u met regelmaat wassen,dat kan in bad of onder de douche. Hiervoor dient u een goede hondenshampoo en conditioner te gebruiken. Als u de juiste producten niet voorhanden heeft voor een goede behandeling van de vacht, kunt u bij ons terecht voor advies.is uw lhasa apso kortgeknipt dan heeft u minder werk met de vacht verzorging van uw hond.Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzorging producten voor een goede vachtbehandeling, uw lhasa apso zal er weer stralend uitzien.

lhasa apso trimmen


Uw lhasa apso zelf knippen

De vacht drogen van uw Lhasa Apso

Als de hond is gewassen, kunt u met het drogen van de vacht beginnen.Heeft u een kortgeknipte lhasa apso dan is de vacht natuurlijk minder bewerkelijk en eerder droog.Dit drogen kunt u het het best doen met een waterblazer, dit is een soort van omgekeerde stofzuiger met diverse standen voor warmte en blaaskracht. Laat uw huisdier eerst wennen door de blaaskracht de eerste paar keer laag te houden. De Lhasa Apso moet droog geborsteld worden, zodat klitten geen kans krijgen om zich in de vacht te hechten. Tenslotte kan er voor de afwerking een goede lotion in de haren worden aangebracht, uw Lhasa Apso zal er weer stralend uitzien na een goede vachtbehandeling.

lhasa apso trimmen

lhasa apso honden kortgeknipt

lhasa apso vachtverzorging

                                                                                    lhasa apso