Lhasa Apso pups

lhasa apso pups

Lhasa Apso Pups uit gezonde combinatie gefokt

soms heeft lhasa apso kennel twentsche weide mooie en gesocialiseerde pups beschikbaar voor liefhebbers van ons Tibetaanse hondje. Onze ouderdieren zijn allen onderzocht en gezond verklaard, wij fokken uitsluitend met goede combinaties,zoekt u een lhasa apso pup kijk dan gerust even op mijn website.


lhasa apso puppies

Lhasa Apso Pups voor serieuze liefhebbers

Onze lhasa apso pups zijn beschikbaar voor eenechte supporter  van ons Tibetaanse honden ras. Het kleine gezelschapshondje is een moedige, loyale huisvriend. Tegen buitenstaanders kijkt hij eerst de kat uit de boom, deze hond is bijzonder zelfstandig.

Lhasa Apso Pups zijn vrienden voor het leven

Een van de belangrijkste eigenschappen van lhasa apso pups, is de vrolijkheid en nieuwschierigheid die ze bezitten,het bevorderd de sociale relatie.Het kleine hondje is vriendelijk tegen mens en dier, hij kan bijzonder goed met kinderen overweg maar stelt natuurlijk wel zijn grenzen. Wilt u iemand die thuis op u wacht als u de deur opent, ga dan voor een lhasa apso pup hij zal uw beste vriend worden!

Lhasa Apso Pups In huiselijke kring opgegroeid

Onze lhasa apso pups groeien binnenshuis op, tussen spelende kinderen en andere huisdieren. Deze pups zijn intern goed gesocialiseerd als ze met een nieuwe eigenaar de weide wereld betreden. beide ouders van onze lhasa apso pups zijn altijd aanwezig, dus u kunt direct met hen kennismaken en genieten van het energieke karakter dat ze bezitten.


informatie over onze Lhasa Apso Pups, neem dan contact  op

lhasa apso pups gezond uit verantwoorde kennel

                                                                               lhasa apso prijs