lhasa apso prijs

lhasa Apso Puppies

lhasa apso prijs

Elke lhasa apso krijgt een prijs

een lhasa apso pup van de twentsche weide krijgt bij de opvoeding altijd een prijs, het werkt namelijk stimulerend voor het jonge dier om een prijs te krijgen bij de training.Het is verstandig om de pup een prijs te geven als hij iets doet wat jij wilt. Het helpt dus ontzettend goed bij het socialiseren om het nesthondje een beloning te geven.


lhasa apso prijs informatie

wij verstrekken liever geen lhasa apso prijs informatie per mail. Indien u serieus interesse heeft mag u mij altijd even bellen voor de lhasa apso prijs informatie. Ik sta u graag ter woord.  

geef een beloning aan uw lhasa apso

U kunt uw lhasa apso een beloning geven in de vorm van een brokje of hondensnack, natuurlijk volstaat een aai over zijn kop ook als hij iets heeft gedaan wat hem opgedragen is.

lhasa apso beker

Mijn lhasa apso heeft geen beker, ik vind namelijk dat een lhasa apso hond ook goed gesocialiseerd kan zijn zonder beker.Zelf doe ik niet mee aan shows, ik houd van een natuurlijke hond die echt zichzelf mag zijn. Mijn honden zijn gehoorzaam en kunnen goed met mens en dier.Uw lhasa apso prijs voor een pup met stamboom


Voor een Lhasa Apso geld een reguliere prijs die samengesteld wordt door kosten,deze zijn ondergebracht in de volgende posten.Het houden van onze Lhasa Apso ras en de bijkomende prijs van verzorging van de de aanwezige dieren in de lhasa apso kennel.

 

Bestaande uit de prijs aan dekking kosten en eventuele prijs met betrekking tot begeleiding tijdens dracht en bevalling.Een Lhasa Apso dame zal samen met haar pups tot in de puntjes verzorgd worden als de worp heeft plaatsgevonden.De nakomelingen van het lhasa apso ras zullen alle benodigde voorzieningen en behandelingen ontvangen tijdens het opgroeien binnenshuis.

 

Vervolgens zullen de hondjes tijdig ontwormd worden en geënt zijn als ze het ouderlijk nest verlaten om vervolgens mee te kunnen met hun nieuwe eigenaar.De lhasa apso prijs van registratie bij de Raad van Beheer inclusief DNA verificatie en het ontvangen van een stamboom zijn hieraan verbonden.

Tot slot zullen de jonge dieren een leuk pup pakket mee krijgen zodat ze een goede start maken bij een liefdevolle eigenaar.

 

Een juiste kennel heeft gevoel voor huisdieren en dat vindt u terug in het karakter van goed gesocialiseerde pups.

                                                                          lhasa apso informatie