lhasa apso pups met stamboom

Voor lhasa apso pups met stamboom kunt u terecht bij Twentsche Weide, het adres in het oosten van Nederland voor een Gezonde Lhasa Apso Pup. Onze puppies hebben een mooie stamboom en zijn DNA geverifieerd, u heeft door de aanwezigheid van dit certificaat de zekerheid dat er verantwoord is gefokt met de ouderdieren! Een vrolijke en gezonde lhasa apso staat voor mij op de eerste plaats.

 

lhasa apso pups met stamboom

lhasa apso pedigree

De lhasa apso pups met stamboom van de Twentsche Weide zijn geregistreerd in het register en heeft een pedigree, zodat u de herkomst van het hondje kunt herleiden.Dit is van belang omdat het zekerheid geeft dat er geen inteelt aanwezig is, in de lijnen die gebruikt zijn om deze nakomelingen te verwekken.Het risico op erfelijke aandoeningen is hiermee dan ook sterk verminderd.

Eventuele problemen kunnen echter nooit helemaal uitgesloten worden, we hebben immers te maken met een levend wezen.

stamboek

Er zijn bepaalde richtlijnen opgesteld om een nest lhasa apso pups met stamboom te laten inschrijven in het nederlandse hondenstamboek, de puppy's van lhasa apso kennel Twentsche Weide voldoen aan alle voorwaarden en regels die zijn opgesteld zodat er zich minder gebreken voor zouden kunnen doen tijdens geboorte en het opgroeien van het dier.

Zo moeten volgens het reglement de ouderdieren tenminste een aantal lijnen uit elkaar staan, anders mogen ze niet dekken,anders worden ze niet ingeschreven in het register.

stamregister

lhasa apso pups met stamboom worden DNA geverifieerd, de uitslag wordt tevens vermeld op het stamboom document. de vermelding in het stamregister kunt u altijd inzien hier worden alle gegevens van de lhasa apso honden bewaard.Reeds bij de geboorte van de dieren dient er een melding te volgen zodat een buitendienst medewerker een huisbezoek kan plannen.Bij dit bezoek wordt een zogenaamd wangslijmmonster afgenomen om ouders en nakomelingen aan elkaar te verbinden,de uitslag wordt uiteindelijk vermeld.


Lhasa Apso Pups met Stamboom DNA geverifieerd

Gesocialiseerde lhasa apso pups met stamboom

                                                                        lhasa apso rasstandaard