Boomer Pups

puppies
Wij fokken incidenteel hobbymatig boomer pups,daarnaast ook leuke Tibetaanse rashondjes.Op deze site vind u meer informatie.Veel mensen denken dat de Boomer een zuiver rashondje is.Dat is in het geheel niet zo.Een boomer pup ontstaat door het kruisen van twee verschillende rassen.
Van oorsprong uit bestaan boomer pups uit een mix van Maltezer X Shih Tzu,d dat is ook de kruising die ondermeer bij ons gefokt wordt.Soms kruisen we een boomer,niet daarom alleen hebben we heel soms ook zuivere Tibetaanse rashonden om leuke maar vooral gezonde pups te krijgen.
Wij hebben meestal boomer pups tussen de kruising Maltezer en Shihtzu of een kruising van Shih Tzu X Lhasa Apso de zogenaamde Shi-Lhasa puppies.Een Boomer wordt hobbymatig verworven uit een sterke mix van ouderdieren welke goed gesocialiseerd zijn door ons.
Zuivere tibetaanse rashondjes prijs op aanvraag.
Boomers komen in vele soorten,kleuren en verschillende maten.Wij hebben af en toe een nestje boomer puppies van diverse kruisingen.
de boomer is door ons zelf in huiselijke kring gefokt,geboren en opgegroeid.Voor het merendeel houden wij de boomer mix tussen Maltezer en Lhasa Apso of Shih Tzu X Lhasa Apso aan,omdat dit type gezelschapshondje van een sociaal en vriendelijk karakter getuigen zodat ze in elk gezin en huishouden geplaatst kunnen worden.Uit bovenstaande combinatie wordt de middenslag Boomer geboren.
De boomer pups zullen hechte gezelschapshonden zijn waar u veel plezier mee zult beleven.

 

Wilt u graag meer weten of boomer pups informatie, neem dan gerust eens contact op ik vertel u graag meer en voorzie u van verdere informatie over de Boomer.


Kruising Lhasa Apso x Shih Tzu hondjes

kruising pups maltezer x lhasa apso

voor puppy informatie kunt u contact opnemen