Gezelschapshonden te koop

kleine gezelschapshonden te koop,gezelschapshondjes te koop

lhasa apso gezelschapshonden

 

De lhasa apso valt onder de categorie gezelschapshonden, kennel twentsche weide heeft af en toe gezelschapshondjes te koop voor de serieuze liefhebbers van ons ras. De lhasa apso is kerngezond,en behoort tot een stel hondjes dat bijzonder kindvriendelijk is van karakter. 


gezelschapshonden te koop voor de liefhebber

Bij kennel de Twentsche Weide kunt u terecht voor een leuke, maar bovenal goed gesocialiseerd klein gezelschapshondje met een goed karakter en kindvriendelijk vrolijk temperament.

Soms hebben wij lhasa apso pups, deze gezelschapshonden zijn beschikbaar voor serieuze belangstellenden.Onze lhasa apso ouders wonen bij ons in huis, de puppies worden dan ook in de woonkamer grootgebracht.

gezelschapshondjes te koop bij verantwoord fokker

U zoekt gezelschapshondjes te koop, dan bent u bij Twentsche Weide in Hengelo aan het juiste adres.Als wij puppies beschikbaar hebben dan zullen wij dat op onze website vermelden, u kunt altijd even contact met ons opnemen. Ik vertel u graag meer over onze Tibetaanse Lhasa apso gezelschapshonden.

gezelschapshonden te koop Tibetaanse lhasa apso

Wij zijn liefhebber van de Lhasa Apso, het kleine gezelschapshondje uit Tibet. Dit bijzondere ras heeft veel ras kenmerken wat hem tot een ware huisgenoot maakt, het hondje is vriendelijk, vrolijk, energiek, loyaal en gaat goed met kinderen. Wilt u graag meer informatie over gezelschapshonden, neem dan gerust contact met mij ik help u graag verder.


Gezelschapshondjes te koop

                                                                         apso puppy planning