lhasa apso voeding

Farmfood diervoeding voor uw lhasa apso hond

Voeding en vacht staan bij de lhasa apso voor een heel groot deel in verband met elkaar. Wanneer uw lhasa apso overgevoelig is voor bepaalde bestandsdelen en toevoegingen in de voeding, is het raadzaam om andere voeding aan te schaffen.Een voeding die gemakkelijk te verteren is voor uw hond.

De meeste hondenbezitters komen in de dierenspeciaalzaak waar de rekken vol staan met diverse voedingen, echter welke is geschikt voor uw hond?

Twentsche Weide  adviseert hondenbezitters om zoveel mogelijk met vers of biologisch voer te werken, dus geen voer uit blik, maar echt vers. In de natuur eet de hond geen 'uitgebalanceerde' brokken. Om de tanden van uw hond schoon te houden heeft u geen brokken nodig. Dit is goed op te lossen met verantwoorde kauwbotten. Niettemin kunt u wel brokken als voeding geven aan uw hond mits deze op natuurlijks basis is gefabriceerd zodat er gee stoffen in verwerkt zijn die reacties kunnen geven. 

 

Een hondenmaag  van de lhasa apso is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. De wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waarvan nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn.

 

Er zijn diverse soorten biologisch en vers voeding verkrijgbaar bij uw dierenarts en dierenspeciaalzaak voor uw lhasa apso die wij kunnen adviseren bij de huid en vacht problemen die uw hond heeft. tevens kunt u op deze manier ook veel problemen trachten te voorkomen.

U kunt bij ons terecht voor Farmfood diervoeding en Farmfood voeding (vers), 100 procent biologische en natuurlijke voeding voor uw hond. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Er zijn verschillende soorten biologisch en vers voeding voor uw lhasa apso die wij u kunnen adviseren voor een bijdrage van een goede huid en vacht van uw hond. tevens kunt u op deze manier ook veel problemen voorkomen.

Wij adviseren Farmfood diervoeding en Farmfood voeding (vers), 100 % biologische en natuurlijke voeding voor uw hond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.


lhasa apso voeding 100% biologisch

                                                                              lhasa apso verzorging